Vrijdag 16 januari ontvingen de bewoners van Zorglandgoed Bloemfonteijn uit handen van de directie van Van Doorn Geldermalsen BV een cheque met het bedrag van € 10.000. Dit bedrag werd beschikbaar gesteld voor de aanschaf van een rolstoelbus voor Zorglandgoed Bloemfonteijn. Afgelopen zomer vierden twee directieleden, Barend van Doorn Ezn en Barend van Doorn Azn, hun 40 jarig dienstjubileum en in plaats van cadeaus hadden de jubilarissen gevraagd om een bijdrage te doen aan dit goede doel. “We vinden als ondernemers dat we maatschappelijke initiatieven zoals Bloemfonteijn moeten ondersteunen en waren dan ook graag bereid om aan dit prachtige initiatief een bijdrage te leveren” sprak Barend van Doorn tijdens de overhandiging.

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de medewerkers van de Leeuwenstein Groep, de onderneming waar Van Doorn Geldermalsen BV onderdeel van uit maakt, werd de cheque overhandigd aan de bewoners van het Zorglandgoed en de initiatiefnemers. Met grote blijdschap en onder luid gejuich van de bewoners werd de cheque in ontvangst genomen. Rian Verwoert, initiatiefnemer van Zorglandgoed Bloemfonteijn en ouder van een van de bewoners: “Wat fantastisch dat we dit enorme bedrag vandaag mogen ontvangen. Van Doorn heeft uitstekend werk geleverd bij de aanleg van ons landgoed en we waren dan ook zeer aangenaam verrast toen de directie aan ons aangaf het initiatief te willen nemen om als hoofdsponsor op te treden om de aanschaf van de rolstoelbus mogelijk te maken”.

 

Van Doorn Geldermalsen B.V. is een veelzijdig en innoverend middelgroot aannemingsbedrijf dat al sinds 1963 actief is. De bedrijfsactiviteiten bestaan voornamelijk uit groen- en cultuurtechniek, civiele techniek en reiniging van rioleringen en wegverhardingen. De centrale ligging van het bedrijf in Geldermalsen geeft de mogelijkheid om efficiënt diensten te verlenen door heel Nederland. Tot haar klanten en opdrachtgevers behoren de overheden, (semi-)private bedrijven en instellingen. De dienstverlening kenmerkt zich door een krachtige samenwerking tussen de verschillende disciplines. In 2010 werd de onderneming Nederlands familiebedrijf van het jaar.