Welkom op Zorglandgoed Bloemfonteijn

In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Zorglandgoed Bloemfonteijn is helemaal ingericht op mensen met Zorgzwaartepakket (ZZP) 4 of hoger, maar staat open voor alle bewoners met een verstandelijke beperking.
Lees meer over de bewoners >

De eigenaren, bewoners én ouders van Sherilyn
Rian en Monique Verwoert heten u van harte welkom. Zij zijn de initiatiefnemers van Zorglandgoed Bloemfonteijn en wonen er samen met Sherilyn, hun dochter met een meervoudige verstandelijke handicap.
Lees meer over de beheerders >

Beschermd en vertrouwd
Zorglandgoed Bloemfonteijn is een woonvorm met 24-uurszorg, maar bovenal een thuis dat helemaal is ingericht op de wensen en behoeften van de bewoners. Zorg van het hoogste niveau is gegarandeerd. De allernieuwste domotica maakt wonen veilig en comfortabel. Het landgoed geeft rust én er is – binnen en buiten – altijd genoeg te doen. Bovendien liggen Varik en Heesselt vlakbij, dus de bewoners staan midden in de samenleving, met directe aansluiting op andere zorginitiatieven in het dorp.
Lees meer over het landgoed >

Hoogwaardig én laagdrempelig
Thuis wonen is het allerfijnst, Zorglandgoed Bloemfonteijn is het beste alternatief. Hoogwaardig én laagdrempelig: voor iedereen met ZZP 4 of hoger.
Lees meer over de kosten >