Dinsdag 28 april 2015 is de kinderboerderij van Zorglandgoed Bloemfonteijn officieel geopend. Dit gebeurde door Arthur Slijkhuis, directeur bedrijfsmanagement Rabobank West Betuwe, samen met de bewoners van het zorglandgoed. Bij deze handeling waren alle betrokken leveranciers en bouwers aanwezig en uiteraard ook de bewoners van Bloemfonteijn, ouders en medewerkers. In totaal waren er meer dan 100 belangstellenden.

Voor de officiële handeling was er een mooie inleiding van Henk Bolt, adviseur Coöperatie en MVO bij Rabobank West Betuwe, waarin werd stilgestaan bij de maatschappelijke rol de Rabobank en de grote betrokkenheid bij lokale projecten en werd er uitleg gegeven over het coöperatiefonds van de Rabobank. Vanuit dit fonds werd de bouw van de kinderboerderij mogelijk gemaakt.

De kinderboerderij is onderdeel van het openbaar toegankelijke landgoed Bloemfonteijn en gaat onderdak bieden aan een variatie van grote en kleine dieren. De verzorging van de dieren wordt gedaan door de bewoners van het zorgpaviljoen. Iedereen is welkom om een bezoek te brengen.