Zaterdag 30 mei zijn onder grote belangstelling de schommels, geschonken door Satter Verzekeringen & Hypotheken uit Haaften en verzekeringsmaatschappij NH1816, op Zorglandgoed Bloemfonteijn officieel in gebruik genomen. Directeur Nico Dekker van Satter verrichte samen met de bewoners de openingshandeling. Op het Zorglandgoed is een speel-ontmoetingsplek ingericht en daar maken nu een duo-schommel en een speciale rolstoelschommel onderdeel van uit.

“Een prachtige aanwinst die we vanuit ons kantoor en vanuit onze verzekeraar graag beschikbaar hebben gesteld” aldus Nico Dekker. De schommels staan op het openbare gedeelte van het landgoed zodat zowel de bewoners, bezoekers maar ook de kinderen uit de dorpen er gebruik van kunnen maken. Rian Verwoert, initiatiefnemer van Zorglandgoed Bloemfonteijn: “We zijn erg blij dat Satter en NH1816 ons project hebben uitgekozen en we zien vol trots hoe onze bewoners genieten van deze prachtige schommels”

De openingshandeling werd verricht tijdens de relatiedag van Satter Verzekeringen & Hypotheken. De schommels waren voor de gelegenheid het startpunt van een prachtige puzzelrit door de mooie gemeente Neerijnen. Er waren ruim 200 deelnemers die na afloop konden genieten van een barbecue bij het kantoor van Satter in Haaften.

Satter Verzekeringen & Hypotheken is een in Haaften gevestigde dienstverlener op het gebied van verzekeringen voor bedrijven en particulieren, hypotheken en financieel advies. Met haar servicegerichte en klantvriendelijke aanpak hebben ze een grote regionale klantenkring met een grote klantentevredenheid.

NH1816 is in de afgelopen 9 jaar verkozen tot ‘De Beste Schadeverzekeraar van Nederland. Al bijna 200 jaar lang verzekert verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en cooperatieve verzekeraar uitsluitend voor particulieren.