Het is bijna nieuwjaar…. en wil je komend jaar nu eens echt iets anders als
Kinderverpleegkundigen of Verpleegkundigen
Kom dan eens kijken op Zorglandgoed Bloemfonteijn. Op 1 mei a.s. openen we onze nieuwe woongroep met daarbij een heus waterparadijsje. Ook gaan we het paardrijden verder uitbreiden, komt er een nieuwe moestuin, nieuwe dieren op onze kinderboerderij en wordt het landgoed uitgebreid tot bijna 10 hectare nieuwe natuur.
Maar het belangrijkste is uiteraard de uitbreiding van onze woonplekken met een kind/jeugdgroep. Daarvoor zijn wij op zoek naar kinderverpleegkundigen, verpleegkundigen die ervaring hebben met jeugdigen en verpleegkundigen die geïnteresseerd zijn zich hierin te specialiseren. De bewoners van deze groep variëren in leeftijd van 3 tot 18 jaar en hebben een zeer ernstige meervoudige beperking soms in combinatie met het Rett-syndroom. Ervaring of affiniteit hiermee is gewenst maar we kunnen ook zorgen voor een gedegen interne opleiding.
Bloemfonteijn staat voor een plezierige en professionele werkomgeving die in positieve zin afwijkt van het gangbare. Samen met 65 enthousiaste collega’s vorm je een prachtig team in een platte organisatie zonder bureaucratie en trage besluitvorming.
Nieuwsgierig? Kom gerust kijken. We laten je graag ons mooie zorginitiatief zien.
Mail, app of bel Rian. Hij is, samen met zijn vrouw Monique, de initiatiefnemer van Bloemfonteijn. 06-83984591 of rian@bloemfonteijn.nl