In verband met de groeiende zorgvraag en de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar
VERPLEEGKUNDIGEN
voor 16 tot 36 uur, die zich willen aansluiten bij ons team. Wij zoeken Verpleegkundigen die zich goed kunnen inleven in de belevingswereld van de bewoner. Natuurlijk is het bij deze functie van belang dat je flexibel en stressbestendig bent, maar nog veel belangrijker vinden wij dat jij een veilige sfeer kan creëren voor onze bewoners.
Je komt te werken in een team van 65 leuke collega’s die alles draaiende houden voor onze 35 lieve bewoners en logees. In 2022 komt er een nieuwe groep bewoners bij.
Hier op Bloemfonteijn is alles aanwezig voor een mooie werkplek: een landgoed met mooie natuur, een kinderboerderij, paardrijden, wandelen en binnenkort een eigen zwembad! Bloemfonteijn is een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.
Wij zoeken zowel Verpleegkundigen met ervaring als (bijna) afgestudeerden, dus schroom niet om te reageren. Rian vertelt je graag meer over de leuke functie, arbeidsvoorwaarden en de plekken die nog openstaan. Bel 06-83984591 of mail rian@bloemfonteijn.nl