Dankzij Satter Verzekeringen en Hypotheken uit Haaften en verzekeraar NH1816 hebben we voor de speelontmoetingsplek een rolstoelschommel en een duoschommel kunnen aanschaffen. Uiteraard zijn we daar bijzonder blij mee. Op 30 mei a.s. zullen we beide schommels officieel in gebruik gaan nemen. Om alle relaties daarbij aanwezig te kunnen laten zijn, organiseert Satter een prachtige puzzelrit en de start daarvan is bij ons op het Zorglandgoed. Iedereen mag hieraan meedoen, dus u bent van harte welkom. Onderstaand de officiële uitnodiging.

 

 

Geachte relatie/deelnemer,

In het prachtige land tussen Heesselt en Varik is iets moois ontstaan. Begin dit jaar opende Zorglandgoed Bloemfonteijn daar haar deuren.

Het landgoed biedt aan mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om vrijuit te kunnen leven met de benodigde 24-uurs verzorging. Oprichter van het landgoed is de bevlogen Rian Verwoert, wiens dochter een van de gelukkige bewoners is van Bloemfonteijn.

Voor het realiseren van Rian’s grote project was veel geld nodig, waarbij een deel uit liefdadigheid is geschonken. Geraakt door het doel van Bloemfonteijn hebben de directie en medewerkers van Satter ook de koppen bijeengestoken. Wij willen u namelijk graag betrekken op de functie die het zorglandgoed heeft binnen onze maatschappij.

Het is de grote wens van Bloemfonteijn om de gehandicapte bewoners in hun prachtige leefomgeving ook samen te laten genieten met de bewoners van de streek. Het landgoed is ook voor het grootste deel opengesteld voor het publiek dat er wil wandelen of fietsen.

Nh1816 Verzekeringen
Eén van onze belangrijkste partners in particuliere schadeverzekeringen, Nh1816 Verzekeringen, heeft op onze voorspraak een belangrijke bijdrage gedaan aan het speelgenot van de bewoners en kinderen. De verzekeraar die als speerpunt heeft om met haar resultaten iets terug te doen voor de maatschappij, doneerde een speciale aangepaste schommel. Deze schommel maakt het mogelijk voor gehandicapte en gezonde mensen om samen plezier te hebben. Ook symbolisch voor de plaats die Bloemfonteijn in de maatschappij inneemt.

Een puzzelrit door de Betuwe. Doet u mee?
Omdat wij zo blij zijn met de realisatie van de schommel willen wij u als klant iets aanbieden.
Op zaterdag 30 mei 2015 wordt er vanaf het zorglandgoed een prachtige puzzelrit verreden. De route gaat langs de mooiste trekpleisters van de Betuwe en eindigt hier in Haaften voor de deur van ons kantoor, waar we de dag graag samen met u willen afsluiten met een barbecue. Uiteraard mag u ook alleen deelnemen aan de puzzelrit.

De kosten voor deelname aan de puzzelrit bedragen € 3,50 per persoon. Aan de barbecue zijn geen kosten verbonden. Dit is slechts een geringe bijdrage in de werkelijke kosten.

Voor de eerste 35 inschrijvers hebben wij een solex ter beschikking staan (minimale leeftijd bestuurder 16 jaar en in bezit van bromfietsrijbewijs of autorijbewijs)! Uiteraard kunt u ook met uw eigen auto of motorfiets deelnemen aan de puzzelrit!

Hoe ziet het programma eruit?

13:30 uur: Ontvangst Zorglandgoed Bloemfonteijn, Hooiakker 2, 4063 CL HEESSELT.

14:00 uur: Officiële opening rolstoelschommel, uitreiking nadere instructies puzzelrit, start puzzelrit door de gehele gemeente Neerijnen, afgewisseld met leuke opdrachtjes onderweg.

17.00 uur: Uitreiking prijzen, plaats 1,2 en 3 en troostprijs. Tevens start van de barbecue op het parkeerterrein achter het kantoorgebouw bij Satter, Dreef 29, 4175 AG HAAFTEN.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om u op 30 mei te begroeten als deelnemer van de puzzelrit en/of barbecue.

In verband met de organisatie en onze inkoop willen wij u vragen uw komst aan te melden op het volgende email adres: bloemfonteijn@satterassurantien.nl.

Wilt u zich aanmelden voor 23 mei 2015 en bij uw aanmelding het volgende vermelden?

– Het aantal deelnemers waarmee u wilt deelnemen aan de puzzelrit (ook mensen die geen klant bij ons zijn mogen deelnemen);

– of u interesse heeft in het rijden op een solex (indien deze nog beschikbaar zijn);

– of u de dag met ons wilt afsluiten met de barbecue en zo ja, met hoeveel personen;

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Satter Verzekeringen en Hypotheken