De mooiste zorg, op de beste plek

In het hart van de Betuwe bloeit iets heel bijzonders op.
Een zorglandgoed, opgezet door initiatiefnemers Monique en Rian Verwoert, waar mensen met een verstandelijke beperking vanaf 1 januari 2015 vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding. Zorglandgoed Bloemfonteijn is helemaal ingericht op mensen met zorgzwaartepakket (ZZP) 4 of hoger, maar staat open voor alle bewoners met een verstandelijke beperking.

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een

Groepsbegeleider

(voor 28 uur per week of als oproepkracht)

Functieomschrijving

Als groepsbegeleider bied je verzorgende en begeleidende ondersteuning aan de 24 bewoners op het zorglandgoed. Zorglandgoed Bloemfonteijn zoekt mensgerichte medewerkers met het hart op de juiste plaats en met de drive de kwaliteit van de zorg naar een hoger plan te tillen.

Functie-eisen

  • Diploma sociaal pedagogische opleiding, niveau 4
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • In bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheid ten behoeve van een respectvolle omgang met de bewoners en hun verwanten, collega’s en externe hulpverleners
  • Je bent flexibel ingesteld en proactief
  • Ervaring in het werken met mensen met een meervoudige en verstandelijke beperking

 Wat bieden wij

  • Een bijzondere werkomgeving.
  • De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. Als groepsbegeleider ontvang je een salaris in schaal FWG 30, indeling in deze schaal is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je sollicitatie o.v.v. 2015.001-VAC-GB-BF (motivatie en CV) voor donderdag 16 juli 2015 naar info@bloemfonteijn.nl